Cum a petrecut Laura Cosoi de Paște. ”Mi-am dorit foarte mult, dar nu s-a putut”

21.04.2020, 12:17
Cum a petrecut Laura Cosoi de Paște. ”Mi-am dorit foarte mult, dar nu s-a putut”
Cum a petrecut Laura Cosoi de Paște. ”Mi-am dorit foarte mult, dar nu s-a putut”

Laura Cosoi a povestit cu a petrecut Paștele în izolare la domiciliu împreună cu familia sa.

Laura Cosoi, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a petrecut sărbătorile pascale alături de soțul său, Cosmin Curticăpean, și de fiica lor, Rita.

Pe blogul ei, vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să petreacă Paștele la Iași, la părinții ei, însă din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități ca urmare a pandemiei de coronavirus, acest lucru nu a mai fost posibil.

”Anul acesta mi-am dorit foarte mult că de Paște să merg la Iași, la părinții mei, să fim toți la slujbă la biserica româno-catolică, să se bucure Rita de verișori, dar nu s-a putut. Ne-am întors de la Târgu-Mureș, unde ne-a prins izolarea, la București, pentru că am avut de făcut o serie de analize și ecografia pentru cel de-al doilea trimestru de sarcină, așa că am pregătit totul pentru Paște, acasă. Am urmărit slujba la televizor, am ascultat muzică, am aprins o lumânare, ne-am bucurat de liniște și de rugăciune.

Masa am pus-o în curte, numai bine cât să se joace Rita sub ochii noștri. Am avut mâncare tradițională: supă cu găluște și friptură, drob, ouă roșii, pască și cozonaci. Paradoxal, cu toate restricțiile unei sărbători la distanță, mi s-a părut că anul acesta trăim parcă mai profund semnificația sărbătorii pascale, de bucurie și speranță.

Aaaa, să nu uit. Surioara Ritei crește frumos, este în grafic și sănătoasă, iar ăsta este cel mai important lucru. Rita o mângâie și deja pare să fie din ce în ce mai conștientă că în curând va fi un bebeluș în casă cu noi. :)”, a povestit Laura Cosoi.

citește și...