Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. ”N-a fost dragoste la prima vedere”

16.03.2021, 14:30
Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. ”N-a fost dragoste la prima vedere”
Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. ”N-a fost dragoste la prima vedere”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei partener, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a vorbit despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Adrian Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia. Vedeta a afirmat că nu a fost dragoste la prima vedere.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin, potrivit revistei Unica.

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei

Prezentatoarea TV a explicat, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, că se înțelege foarte bine cu mama iubitului ei.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația”, a spus aceasta.

Andreea Marin a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. ”Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, atunci va fi. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să mai vrea și cineva acolo deasupra noastră. Sigur că ne dorim asta”, a afirmat ea.

 

citește și...