Cum a gafat Andreea Esca la TV. ”A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă”

30.09.2021, 16:22
Cum a gafat Andreea Esca la TV. ”A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă”
Cum a gafat Andreea Esca la TV. ”A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, în vârsrtă de 49 de ani, și-a amintit de un moment extrem de neplăcut prin care a trecut la TV. Cedeta a povestit despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o la TV.  ”A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă”, a mărturisit prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Pro TV.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Andreea Esca a povestit, la o emisiune TV, despre unul dintre cele mai jenante momente de care a avut parte din postura de prezentatoare.

Cum a gafat Andreea Esca la TV. ”Am simțit că nu înțeleg absolut nimic”

”E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată”, a povestit Andreea Esca, citată de wowbiz.ro.

”Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. (…) A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a completat vedeta.

citește și...