Cum a fost surprinsă Elena Ionescu la ”Survivor România”. Apropieri periculoase cu un coleg de echipă

30.03.2020, 10:26
Cum a fost surprinsă Elena Ionescu la ”Survivor România”. Apropieri periculoase cu un coleg de echipă

Cântăreața Elena Ionescu este din ce în ce mai apropiată de Sonny Flame, cel mai nou coleg din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”.

Sonny Flame a intrat recent în show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D. Acesta face parte din echipa Faimoșilor. În ultima perioadă de timp, Elena Ionescu și Sonny Flame au devenit din ce în ce mai apropiați.

Potrivit wowbiz.ro, producătorii show-ului filmat în Republica Dominicană ”au scăpat” câteva secunde în care se vede că Elena și Sonny dorm pe aceeași saltea, iar cântărețul este destul de apropiat fizic de colega lui de breaslă.


De altfel, Elena Ionescu l-a lăudat pe Sonny Flame în fața colegilor din echipa Faimoșilor pentru punctele aduse pe traseu.

”Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena Ionescu despre Sonny Flame.


În viața de zi cu zi, Elena Ionescu este divorțată. Vedeta are un copil. Sonny Flame este căsătorit și are un copil.

citește și...