Cum a fost pentru Lora mutarea în București. ”Nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit”

04.04.2022, 16:42
Cum a fost pentru Lora mutarea în București. ”Nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit”

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, a explicat cum a fost pentru ea atunci când s-a mutat în București, la începutul carierei sale. Artista, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor. ”Nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit”, a declarat cântăreața.

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora și-a amintit cum a fost pentru ea momentul în care s-a mutat în București, în umă cu ani.

Cum a fost pentru Lora mutarea în București. ”Mi-a trimis Dumnezeu oameni faini care au crezut în mine și care m-au învățat despre acest oraș și jungla urbană de care te poți lovi”

”Foarte greu, primul an nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit. Mi-a trimis Dumnezeu oameni faini care au crezut în mine și care m-au învățat despre acest oraș și jungla urbană de care te poți lovi. În principiu, mi-am văzut de treaba mea, am fost muncitoare, serioasă, am urmat și sfatul mamei: „Cu cât e un băiat mai frumos și mai bogat, cu atât fugi mai tare de el”. Am avut grijă mereu la studio, eram îmbrăcată ca un băiețel și am muncit foarte mult. Sunt mulți oameni pe care nu i-am văzut de mult, dar mă recunosc doar dacă am haine largi și șapca pe cap. M-a ajutat foarte tare tonul vocii în relația cu masculii din industrie și nu numai, și m-am păzit… bine!”, a declarat Lora pentru revista Viva.

Artista a dezvăluit și un lucru mai puțin cunoscut despre pasiunile ei: ”Îmi place să joc șah! Și că nu este deloc plictisitor acest joc, ba dimpotrivă, mă relaxează, mă provoacă și mă învață să gândesc puțin diferit, să văd lucrurile și din perspectiva celuilalt și să fiu cu o serie de mutări înainte”.

citește și...