Cum a fost Oana Roman înșelată și de fostul iubit, Cornel Păsat! Reacția dură a acestuia

16.12.2019, 18:13
Cum a fost Oana Roman înșelată și de fostul iubit, Cornel Păsat! Reacția dură a acestuia
Cum a fost Oana Roman înșelată și de fostul iubit, Cornel Păsat! 

Oana Roman trece prin clipe grele! A anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fetiței sale, după ce bărbatul ar fi trădat-o cu o altă femeie.

Cum a fost Oana Roman înșelată și de fostul iubit, Cornel Păsat!

Vedeta nu era la prima experiență de genul! Înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, Oana Roman s-a iubit cu coregraful Cornel Păsat, însă relația lor s-a terminat cu scântei.

Din declarațiile Oanei, se pare că Păsat a înșelat-o cu prietena ei cea mai bună. Coregraful și femeia sunt și astăzi împreună.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv, aceasta a dat din casă și a declarat că a suferit enorm din cauza lui Cornel Păsat.

‘M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea’, a spus Oana Roman ‘La Măruță’.

În urmă cu doi ani, Oana Roman avea o altă versiunea. Spunea că s-a despărțit de Cornel Păsat pentru că acesta nu și-ar fi dorit un copil. Coregraful o ataca dur atunci pe fosta iubită.

‘Am rămas surprins și consider că a fost total deplasată. Nu se justifică comportamentul ei. Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o familie, dar nu văd de ce a trebuit să declare ea ce a declarat. O să vină și un copil în viața mea. Oana ar trebui să își vadă de familia ei și de problemele ei că sunt mult mai grave decât ale mele.

Mi-aș fi dorit ca ea să nu mă fi amestecat în povestea asta. Aș fi vrut să ne comportăm ca niște oameni mari. Trebuia să facă ce am vorbit amândoi când ne-am despărțit, adică să nu vorbim despre motivele despărțirii. Nu aș vrea să escaladez această poveste’, a povestit Cornel Păsat, la Antena Stars.

citește și...