Cum a fost angajată dansatoarea de manele Emy fără concurs la DSP Bucureşti! Răspunsul instituției de stat

20.11.2020, 09:25
Cum a fost angajată dansatoarea de manele Emy fără concurs la DSP Bucureşti! Răspunsul instituției de stat
Cum a fost angajată dansatoarea de manele Emy fără concurs la DSP Bucureşti! Răspunsul instituției de stat

Situație de nedescris la Direcția de Sănătate Publică București! Maria Emylia Florescu, cunoscută drept Emy, dansatoarea maneliștilor, a ajuns să lucreze la DSP București. 

Emy a studiat managementul turistic, la o universitate privată, dar asta nu a împiedicat-o să candideze la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Ea a fost angajată recent, datorită rezultatelor excepționale obținute în urma concursului.

Informația că dansatoarea de manele Emy este angajată la DSP București a devenit virală pe internet.

Emy lucrează acum în cadrul DSP București

Nu este prima dată când tânăra a vrut să se angajeze la instituțiile statului. În urmă cu patru ani, blonda și-a încercat norocul și la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului- Direcţia economică. Din păcate, nu a avut noroc. Ea a obținut nota 2.50, lucru care nu i-a permis angajarea la ONRC. Însă nu s-a lăsat, iar dansatoarea maneliștilor și-a încercat norocul și la DSP.

Departamentul de comunicare al Direcției de Sănătate Publică București a oferit și informații despre angajarea lui Emy în cadrul instituției.

Ce spune instituția de stat

‘Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situaţia epidemiologică actuală şi rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situaţiei de criză în Municipiul Bucureşti, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat şi Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ şi Mentenanţă, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experienţă’, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Noua angajată a obținut un punctaj de 93,33, mult peste celelalte medii ale aspiranților la un post în cadrul DSP. În plus Emy s-a luptat cu profesioniști în domeniu, dar a reușit să le ia fața tuturor, inclusiv unui absolvent de medicină stomatologică și altul de medicină generală.

citește și...