Cum a fost afectată relația Lorei cu iubitul său, Ionuț Ghenu. ”Și noi am trecut prin foarte multe stări”

30.12.2020, 12:13
Cum a fost afectată relația Lorei cu iubitul său, Ionuț Ghenu. ”Și noi am trecut prin foarte multe stări”
Cum a fost afectată relația Lorei cu iubitul său, Ionuț Ghenu. ”Și noi am trecut prin foarte multe stări”

Cântăreața Lora a mărturisit că relația ei cu Ionuț Ghenu, iubitul său, a avut parte de suișuri și coborâșuri pe parcursul acestui an.

Lora a declarat, la o emisiune de televiziune, că anul acesta a fost un an greu și că și relația sa cu Ionuț Ghenu a fost afectată. „Relația noastră, ca și relațiile multor oameni, a trecut prin de toate. Și noi am trecut prin foarte multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit anul ăsta. Alții s-au unit mai bine. Vedem 2021 cum va fi. A fost un an greu, epuizant. Chiar dacă aveai anumite bucurii sau aveai succes pe un anumit plan, nu îți venea să te bucuri până la capăt. A existat mereu o frică, cel puțin la mine, să nu mă bucur prea tare de ceva”, a spus Lora, potrivit spynews.ro.


„A fost cu de toate, ca să zic așa. A început extraordinar de greu, apoi când am crezut că va fi frumos a venit pandemia. Noroc că ne-a prins într-un loc superb, unde chiar dacă ne-am panicat foarte tare prima dată, am început să învățăm să apreciem ce ni se întâmplă. Am reușit să venim după jumătate de an aproape, acasă, să recuperăm multe din lucrurile pe care le-am pierdut, multe din activități. Ciudățenia acestui an este că deși s-au întâmplat atât de multe lucruri și am impresia că am trăit cinci an într-unul singur, acum la final am impresia că a trecut foarte repede. Cel mai ciudat an din viața mea, cel mai greu”, a mai spus artista.

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul ei iubit, Ionuț Ghenu.„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

citește și...