Cum a făcut Oana Roman rost de bani pentru a-și cumpăra vila de 160.000 de euro

09.10.2019, 17:52

Oana Roman o duce bine în ultima perioadă! Vedeta a reușit să își achiziționeze o vilă care valorează în jur de 160.000 de euro. Locuința imensă este situată în Pipera-Tunari și va locui împreună cu mama sa, Mioara Roman.

Cum a făcut Oana Roman rost de bani pentru a-și cumpăra vila de 160.000 de euro

Oana Roman a mărturisit că vila are șapte camere și este cu multe peste așteptările sale.

“Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Aceasta a declarat că a fost nevoită să își vândă apartamentul pentru a putea cumpăra casa visurilor sale.

“Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a mai adăugat Oana Roman.

citește și...