Cum a făcut nevasta unui cunoscut manelist un palat de milioane fără ca nimeni să știe! Imagini 18+!

08.08.2019, 23:59
Cum a făcut nevasta unui cunoscut manelist un palat de milioane fără ca nimeni să știe! Imagini 18+!
Soția celebrului manelist „produce” bani grei

În vreme ce un cunoscut solist de manele merge la cântări și la diferite filmări, soția sa „produce” bani grei, seară de seară. Informațiile exclusive pe care vi le prezentăm sunt incendiare și interzise minorilor!

Nevasta unui cunoscut cântăreț de manele de la casa de producție DeSanto Music duce o viață dublă, în timp ce apropiații săi știu că este manechin și actriță. Dacă ziua este mama unui copil de un an și o soție model, după lăsarea serii femeia se apucă serios de treabă. Totul are loc în intimitatea vilei sale de lux, unde apetisanta șatenă bucură domni de peste hotare cu formele sale armonioase. Cu numele Lady A, soția celebrului manelist face videochat și, din câte se pare, sume fabuloase îi intră în cont seară de seară.

Oferă salariu de 5.500 de lei unei bone

Mai mult decât atât, pentru a putea să îmbine cu succes atât viața de familie, cât și cariera fulminantă în industria destinată adulților, tânăra a postat, recent, un anunț de angajare. Își dorea o bonă, care să se ocupe de băiețelul pe care îl are cu solistul, căreia era dispusă să îi ofere un salariu deloc de neglijat, 5.500 de lei lunar.

Lady A își ajută soțul pe plan financiar

În imaginile fierbinți care au ajuns în posesia noastră, se poate observa cum Lady A își execută mișcările lascive în acceeași cameră și pe același fotoliu unde a filmat un videoclip alături de soțul ei. În plus, am aflat că șatena este cât se poate de generoasă, fiind „sponsor” principal al partenerului de viață. Din banii pe care îi face la videochat, aceasta își ajută soțul să filmeze videoclipuri și să meargă la studio să înregistreze piese.

Cei doi duc o viață de lux, locuind într-o vilă comparabilă cu un palat, mobilată elegant și decorată în tonuri aurii, opulente. Cunoscutul manelist se pregătește să lanseze un serial în viitorul apropiat, costurile acestuia fiind acoperite tot de senzuala sa soție.

citește și...