Cum a decis Malvina Cservenschi să renunțe la televiziune. ”Au fost și opreliști”

02.03.2020, 15:44
Cum a decis Malvina Cservenschi să renunțe la televiziune. ”Au fost și opreliști”
Cum a decis Malvina Cservenschi să renunțe la televiziune. ”Au fost și opreliști”

Malvina Cservenschi a fost una dintre cele mai senzuale vedete de televiziune de la postul național. Însă, în urmă cu ani, a decis să renunțe și să se apuce de afaceri cu bijuterii.

”Într-adevăr, aveam o carieră frumoasă în TVR, se adunaseră aproape 10 ani de experiență, în care învăţasem foar­te multe lucruri despre mine, despre alții și des­pre puterea de a convinge. Dar, între timp, eu îmi desco­pe­risem o nouă pasiune, cu care am avut un suc­ces rapid: crearea de biju­terii. Comenzile de­veneau tot mai nu­meroase, ast­fel că, în­tr-o zi, mi-am dat sea­ma că nu mai puteam să mă împart echitabil între televiziune şi noul meu business”, a declarat vedeta pentru sursa citată.


Malvina Cservenschi a povestit, pentru publicația Formula AS, care a fost momentul în care s-a decis să renunțe la televiziune, deși avea o carieră de succes.

”Avusesem „spațiu liber” și în televiziune, ce-i drept – și de exprimare, și de miș­care (pe lângă ştiri, prezentam şi alte emi­siuni, şi alte eveni­men­te, făceam campanii, mergeam pe teren, mon­tam…) – dar au fost și opreliști: am vrut să plec de ziua mea, la părinţii mei, care locuiau în New York, şi nu mi s-a acordat con­cediul soli­citat. În acea zi, m-am dus la secretariat şi mi-am de­pus demisia. Petrecusem deja prea multe sărbă­tori (Crăciunuri, revelioane, aniversări) departe de familie, iar pentru mine, familia e mai importantă decât orice. Aşa am încheiat acel capitol din viaţa mea. Simplu!”, a mai povestit Malvina Cservenschi.

citește și...