Cum a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor: „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”

02.11.2022, 16:34
Cum a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor: „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”
Cum a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor: „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”

Acum cinci ani, Ana Maria Calița câștiga sezonul patru al emisiunii iUmor, de la Antena 1. La vremea respectivă, tânăra a primit premiul în valoare de 20.000 de euro. Recent, fosta concurentă a dezvăluit ce a făcut cu banii primiți. 

Ana Maria Caliţa a devenit celebră după ce a câștigat ediția din 2017 a show-ului iUmor. La mai bine de cinci ani de când a câștigat marele premiu, tânăra se ocupă în continuare spectacole de stand up comedy. În plus, ea nu o duce deloc rău pe plan profesional, mai ales că are spectacole programate.

Ce a făcut Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor

„Am spectacole în perioada următoare, scriu foarte mult, deci sunt superocupată. Mă rog, îmi place foarte mult ce fac și asta mă ține așa în priză. Am spectacole în țară, iar pe 2 noiembrie plec într-un turneu în Anglia, de trei săptămâni, pentru comunitățile de români de acolo”, a declarat Ana Maria Caliţa pentru Click!

Totodată, Ana Maria Caliţa a dezvăluit și ce a făcut cu banii de la iUmor.

„Acei bani i-am cheltuit, i-am băgat la păcănele, asta să fie problema pe ce și unde să îi cheltui. Eu nu mi-am făcut niciodată griji că nu am ce să fac cu banii, găsesc eu. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare, dar astea sunt detalii”, a mai spus Ana-Maria Calița.

A fost sărutată de Mihai Bendeac

În urmă cu ceva timp, tânăra a fost invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu. Ea a mărturisit că nu a avut nicio treabă cu Mihai Bendeac, după ce actorul a sărutat-o chiar pe scena emisiunii de la Antena 1.

„Nu m-am mai întâlnit cu el, dar când o să mă întorc o să mă duc la iUmor, dacă se mai face, dacă vine, nu știu. Nu a fost absolut nimic între noi, nici măcar un mesaj. Am fost surprinsă, eu nu am știut ce o să se întâmple, dar nu a fost rău, nu a fost rău, Doamne! Nu îl văd pe Mihai Bendeac ca pe iubitul meu. El este un bărbat foarte ok, îmi place ceea ce face, dar nu îl cunosc personal. Nu știu cum este și nu am avut niciodată acest vis”, a mai adăugat ea.

citește și...