Cum a câștigat chef Petrișor Tânase primii bani. N-o să crezi pe ce i-a cheltuit!

17.03.2020, 10:18
Cum a câștigat chef Petrișor Tânase primii bani. N-o să crezi pe ce i-a cheltuit!
Cum a câștigat chef Petrișor Tânase primii bani. N-o să crezi pe ce i-a cheltuit

Chef Petrișor Tănase, care a devenit cunoscut în urmă cu ani grație emisiunilor de televiziune la care a participat, a mărturisit cum și când a făcut primii bani. Acesta a explicat și pe ce i-a cheltuit.

Chef Petrișor Tănase a făcut primii bani la vârsta de 17 ani, după cum a povestit într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Am câştigat primii bani la 17 ani. În primul rând aveam bursa destul de consistentă, 1.100 lei, în anii 1976, apoi, lucrând în comerţ se practica, la fel ca şi acum, acel ban de buzunar care era lăsat de client pentru serviciile de calitate practicate. În general, cam 50 lei pe zi. Eram un consumator al taxiului, având în vedere ora târzie la care terminam programul.

În acea perioadă existau maşinile de noapte, însă aceasta mă lăsa la o distanţă de 5 km de casă, aşa că alegeam ori taxi, ori mers pe jos prin mahalaua bucureşteană din zona cartierului Militari, unde mă lătrau şi alergau toţi căţeii.

Asta până într-o zi, când am început să iau resturile de carne provenite de la clienţi, le făceam pachet şi îmi hrăneam alergătorii. Astfel i-am câştigat şi deja mă aştepta haita de căţei la pod, la Roşu. Eram deja prieteni, iar ei mă însoţeau până la poarta casei!”, a spus el.

Celebrul bucătar a mărturisit că primii bani i-a cheltuit pe parfumuri scumpe și pe diverse alte lucruri.

”Din primii bani am participat la cheltuielile casei, cu restul mă îmbrăcam, cumpăram parfumuri scumpe – Dior, Chanel, de la fostul magazin Adam din Bucureşti – magazin de lux în acea perioadă, unde îmi plăcea să merg!”, a adăugat el.

citește și...