Cum a ajus Geanina Ilieș să lucreze în televiziune. ”Mă pregăteam să plec în vacanța de vară cu fiul meu”

08.02.2021, 10:59
Cum a ajus Geanina Ilieș să lucreze în televiziune. ”Mă pregăteam să plec în vacanța de vară cu fiul meu”
Cum a ajus Geanina Ilieș să lucreze în televiziune. ”Mă pregăteam să plec în vacanța de vară cu fiul meu”

Geanina Ilieș a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune și să prezinte știri sportive, la începutul carierei sale pe micile ecrane.

Geanina Ilieș a povestit cum a ajuns să prezinte știrile sportive la TV. ”Am terminat Facultatea de Jurnalism Și era mai mult decât o pasiune. Chiar dacă actoria mă alesese pe mine, în perioada aceea, am decis să mă angajez într-o redacție de știri sportive. Îmi plăcea foarte mult să scriu și eram pasionată de sport, fotbal, volei. Și așa a început totul”, a declarat vedeta pentru revista Viva.

”Munca pe teren, din redacție, toate au contribuit, însă niciodată nu m-am gândit că o să prezint jurnale în fața camerei. Îmi plăcea mai mult munca din spatele ei. Într-o zi, am fost chemată să dau o probă ca prezentator de știri sportive. Îmi amintesc că mă pregăteam să plec în vacanța de vară cu fiul meu. A doua zi, mi-au spus să-mi anulez vacanța pentru că au nevoie urgent de mine pe post. Și așa a început totul. După sport au urmat jurnalul de știri, matinale, culminând cu unul dintre cele mai frumoase proiecte de TV, „Gospodar fără pereche””, a adăugat ea.

Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți… Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal, a declarat Geanina Ilieș.

citește și...