Cum a ajuns o femeie să plătească o sumă exorbitantă pentru un vopsit la un salon din Botoșani

09.06.2020, 12:22
Cum a ajuns o femeie să plătească o sumă exorbitantă pentru un vopsit la un salon din Botoșani
Cum a ajuns o femeie să plătească o sumă exorbitantă pentru un vopsit la un salon din Botoșani/ foto: pixabay

O femeie din Iași a avut șocul vieții sale, după ce a mers la un salon renumit din Botoșani pentru a-și vopsi părul. Aceasta a povestit că la finalul procedurii a ajuns să plătească suma de 1.035, lucru care a înfuriat-o.

Înainte de a merge la salon, femeia a cerut un preț estimativ pe internet, însă reprezentanții salonului au refuzat să îi furnizeze aceste detalii.

Femeia a avut un șoc când a văzut bonul fiscal

Mai mult de atât, ieșeanca a mărturisit că angajatele salonului s-au purtat foarte urât cu ea. În plus, femeia a făcut public și bonul fiscal pe care l-a primit la final de la angajetele salonului de înfrumusețare.

‘Asistentele aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine!! Ele, de mâini fine si delicate, nu au auzit!

Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Din conversația precedenta pe messenger a refuzat să spună chiar și un preț estimativ, doar ca să bată drumul degeaba omul de la Iași până la salonul lor.

Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic! După prima spălare reflexele au dispărut și a rămas un banal par cu șuvite!!!’, a fost mesajul transmis de clientă după experiența traumatizantă de la salon.

Nu a fost singura clientă pățită

Pățania femeii a ajuns virală pe internet, iar alte cliente al salonului respectiv au povestit că și ele au avut aceeași experiență.

‘Și eu am pățit să nu am bani la mine, aveam doar 700 lei, credeam că acesta este un preț decent… Am vorbit singură până la bancomat… probabil aici a fost inclus și calciu primit pentru că, din păcate, am avut acolo o cădere. În fine, m-am ales cu un păr ars, iar vopseaua s-a dus după câteva spălări și total dezamăgită. Trebuie să-mi fac curaj să mai intru în vreun salon‘, a fost mesajul altei femeii.

Sursa: botosaninews.ro

citește și...