Cu se se ocupă Cosmina Păsărin de când nu mai apare la tv

17.11.2019, 16:16
Cu se se ocupă Cosmina Păsărin de când nu mai apare la tv

În urmă cu 18 ani, Cosmina Păsărin îşi făcea debutul în showbiz-ul autohton! De câţiva ani, însă, bruneta a dispărut de pe micile ecrane şi s-a reprofilat.

Cu se se ocupă Cosmina Păsărin de când nu mai apare la tv

Cosmina Păsărin a făcut cursuri de organizat nunți, iar evenimentele îi ocupă majoritatea timpului. De asemenea, ea se deplasează şi în ţară. Bruneta a declarat că nu se vede în postura unei corporatiste, cu un program fix.

„Acum e și o perioadă foarte aglomerată, sunt foarte multe evenimente pe care eu am ocazia de a le prezenta, călătoresc foarte mult în țară, am evenimente și în București și fiind ritmul ăsta foarte alert e destul de greu să mai găsesc energie pentru alte activități, așa că prefer să folosesc acea energie pentru somn’, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru VIVA!

Îmi place mult ritmul ăsta, mă hrănes cu cu adrenalina pe care o am când urc pe scenă, când prezint un eveniment. Îmi place agitația de la evenimente, îmi plac pregătirileAcest lucru mi se pare foarte interesant pentru că-mi oferă foarte multă diversitate și îmi place mult dinamica asta. Nu sunt un om care se plictisește, dar am și noroc din acest punct de vedere pentru că practic nu mă lasă practic  această activitate să mă plictisesc pentru că mereu am alte echipe, alți oameni, alt loc, alt oraș’, a mai adăugat aceasta.

citește și...