Cu cine și-a refăcut viața fosta soție a lui Marius Niculae. Cristina este total schimbată

23.08.2020, 16:43
Cu cine și-a refăcut viața fosta soție a lui Marius Niculae. Cristina este total schimbată
Cu cine și-a refăcut viața fosta soție soție a lui Marius Niculae

Fostul fotbalist Marius Niculae a fost căsătorit timp de 14 ani cu Cristina, mama fiicei lui. Marius și Cristina Niculae s-au căsătorit în 2004, iar nași le-au fost Cristi și Mihaela Borcea. Cei doi au ales să se despartă la finalul lui 2014, după ce s-a aflat că femeia i-a fost infidelă de mai multe ori.

În timpul relației cu Cristina, Marius Niculae s-a certat cu tatăl său, care nu a fost de acord cu introducerea Cristinei în familie. Însă Marius Niculae a ținut cu dinții de căsnicia cu Cristina, femeie care i-a dăruit o fiică, pe Raisa Maria. Copila a rămas în grija tatălui.

L-a înșelat de nenumărate ori

„Marius a ținut enorm să devină tată, a dat zeci de mii de euro și a fost extrem de fericit când, într-un sfârșit, Cristina i-a dăruit o fetiță”, a declarat în acele vremuri un apropiat al cuplului.

La puțin timp după ce s-au separat, Cristina nu a suferit prea mult și și-a refăcut viața cu Alex Iacobescu, boss-ul de la România TV. Bărbatul a cerut-o de soție în 2016.

În prezent, Cristina duce o viață fericită alături de Alex Iacobescu, fostul președinte al clubului de baschet CSU Asesoft Ploiești. Bărbatul a fost implicat în nenumărate dosare penale.

A avut o relație cu fiica lui Nico

În trecut, Alex Iacobescu s-a iubit cu fiica cântăreței Nico, Alexandra Matei. Cei doi au fost împreună un an.

‘Se înţeleg foarte bine şi se potrivesc. Lui Alexandru nu-i place să vorbească despre viaţa lui intimă, nu se consideră deloc o persoană mondenă, chiar dacă lucrează în domeniul televiziunii’, declara o amică de-a Alexandrei pentru Click!

citește și...