Cu cine se iubește fiica lui Aurelian Preda. ”Lucrurile au venit de la sine”

10.07.2020, 09:45
Cu cine se iubește fiica lui Aurelian Preda. ”Lucrurile au venit de la sine”
Cu cine se iubește fiica lui Aurelian Preda. ”Lucrurile au venit de la sine”

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, are un nou iubit. Ac easta și partenerul ei au dat detalii despre relația lor la o emisiune de televiziune.

Anamaria Rosa este mai fericită ca niciodată alături de Marinică de la Foișor, pe numele său real Marian Lupu. Cei doi formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală.


Marinică de la Foișor este un interpret de muzică populară, lăutărească și manele

Invitați la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Anamaria Rosa și Marinică de la Foișor au făcut dezvăluiri despre relația lor.

”Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduit ca eu să rămân în țară”, a spus Anamaria Rosa, potrivit viva.ro.


”Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acets moment”, a adăugat ea.

Marinică de la Foișor a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

”Când a venit, am ieșit la restuarant cu grupul nostru de prieteni. După aceea, la un interval de câteva ore, vorbind cu ea, i-a propus să ne mai întâlnim. Am pus la cale un plan de colaborare și apoi am discutat și despre viață. De acolo, lucrurile au venit de la sine”, a mărturisit el.

Confesiunea dureoasă a fiicei lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzică populară Aurelian Preda, a făcut recent  o confesiune dureroasă în mediul online.

Interpretul de muzică populară Aurelian Preda suferea de mai mulți ani de cancer. În septembrie 2016, artistul a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din Austria. În urma sa a rămas o fiică, Anamaria Rosa, pe care artistul o iubea ca pe ochii din cap.

Aceasta a făcut o mărturie sfâșietoare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, în care a vorbit despre suferința provocată de moartea tatălui său.

”Urmează o viață în care, contrar încurajărilor și convingerilor celor din jur, nu o să mă obișnuiesc niciodată că tati nu mă va mai îmbrățișa. 3 ani și jumătate în care nu am mai avut pe nimeni care să mă motiveze, să îmi fie alături și să fie mândru de realizarile mele, fără să aibă scopuri ascunse.

Toți se întreabă cum de am avut și am puterea de a trece peste moartea celui mai apropiat părinte însă eu trăiesc zilnic cu povara faptului că o parte din mine a murit. Cealalta parte a mea a devenit rece. Am devenit un alt om din toate punctele de vedere și desi am încercat să păstrez măcar o fărâmă din fetița dulce pe care tata o adora a fost și este extrem de dificil să fac asta fără el”, a spus tânâra.

citește și...