Cu cine s-a distrat Emily Burghelea pe litoral. Este o vedetă importantă de la PRO TV

06.07.2020, 12:21
Cu cine s-a distrat Emily Burghelea pe litoral. Este o vedetă importantă de la PRO TV
Cu cine s-a distrat Emily Burghelea pe litoral. Este o vedetă importantă de la PRO TV

Emily Burghelea nu pare să sufere prea mult după plecarea de la Antena 1! Fosta asistentă tv a uitat de tot scandalul pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de două săptămâni, când a dezvăluit că Vulpița este agresată constant de soțul ei, Viorel Stegaru.

Emily Burghelea a ales să își dea demisia de la ‘Acces direct‘, însă i-a enervat teribil pe șefii emisiunii, care susțin că au de gând să o dea în judecată pe blondină.

Emily Burghelea este mai liniștită după plecarea de la Antena 1

‘De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine’, a scris Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Emily nu pare prea afectată, așa că și-a făcut bagajele și a dat fuga pe litoralul românesc. Ea nu a fost singură, ci însoțită de o altă vedetă celebră de la noi.

Emily Burghelea a petrecut până în zori alături de prietenele sale, printre care și Viviana Sposub, asistenta de la ‘Vorbește Lumea’. Fosta asistentă tv a mai fost plecată și în Grecia, la scurt timp după ce a părăsit platoul emisiunii ‘Acces direct’.

‘Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul … eu o să plătesc. Ne vedem în instanță’, spunea aceasta în timp ce se afla în vacanță.

De ce s-a întors la sediul Antena 1

La reîntoarcere, Emily Burghelea a fost surprinsă la sediul ‘Acces direct’, iar cei mai mulți au crezut că s-a reîntors la emisiune.

„Am primit o rafală de întrebări legate de „reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a aparut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena 1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am vrut să vă iau cu mine pe stories… Fiecare postare mă poate costa scump în instanță, dar acum daca tot s-a creat acest subiect o să vă povestesc”, a scris Emily pe Instagram.

Pentru postul de asistentă tv, Emily Burghelea primea un salariu de 3000 de lei, în condițiile în care unii invitați care veneau pentru o singură zi plecau acasă cu sume mai mari decât ce primea fosta asistentă TV.

citește și...