Cu cine ești incompatibil în funcție de zodie

02.03.2021, 12:52
Cu cine ești incompatibil în funcție de zodie
Cu cine te potrivești cel mai bine și cu cine ești incompatibil în funcție de zodie

Astrele ne spun cu cine suntem compatibili sau nu în funcție de zodia în care ne-am născut.

Cu unele persoane ne înțelegem perfect, cu altele deloc. Iată care sunt zodiile cu care nu ești compatibil, potrivit specialiștilor în astrologie:

Despre cei născuți în zodia Berbec se spune că sunt compatibili 50% cu nativii din Capricorn însă sunt total incompatibili cu nativii din zodia Balanței. Nu vor împărtăși deloc aceleași pasiuni și nici nu vor trăi cu aceeași intensitate lucrurile care se întâmplă în viața lor.

Taurii nu se înțeleg deloc cu Scorpionii

Persoanele născute sub semnul Taurului au o incompatibilitate de 50% cu cei născuți în Vărsător și Leu. Pentru că toți sunt firi încăpățânate, cu greu vor ajunge la un consens. Însă, Taurii nu se înțeleg deloc cu nativii din Scorpion. Firi total opuse, nu vor găsi niciodată un punct comun.

Cu persoanele din zodia Fecioarei, Gemenii au o compatibilitate de 50%. Se pot înțelege doar dacă Gemenii lasă de la ei. Gemenii sunt total incompatibili cu Săgetătorii. Gândesc și văd viața atât de diferit încât le va fi imposibil să ajungă la o soluție care să le convină amândurora.

Racii au incompatibilitate de 50% cu Berbecii și incompatibilitate de 100% cu Capricornii. Nativii din Rac este foarte expansiv și îi place să-și arate sentimentele, lucru care nu este deloc pe placul nativilor din Berbec. Cu cei din zodia Capricorn, nativii din zodia Rac nu vor fi niciodată pe aceeași lungime de undă, primii fiind foarte raționali și arătându-și cu greu sentimentele.

Fecioarele, incompatibile 100% cu nativii din zodia Pești

Persoanele născute în zodia Leului sunt incompatibili 50% cu Taurii și Scorpionii. Sunt la fel de încăpățânați și au aceeași dorință de a fi în centrul atenției, ceea ce atrage numeroase discuții în contradictoriu. Cu Vărsătorii, nativii din Leu sunt incompatibili 100%. Pot ajunge să lege o relație, însă o vor rupe la cea mai mică neînțelegere.

Despre cei născuți sub semnul Fecioarei se spune că că pun preț pe detalii și sunt tot timpul preocupați ca totul să fie perfect în jurul lor, motiv pentru care relația lor cu nativii din Gemeni sau Scorpion este aproape imposibilă pentru că nativii din aceste zodii acționează sub impulsul de moment și nu le place să respecte niciun fel de regulă. Cu cei din zodia Pești, Fecioarele sunt incompatibile total, pentru că nu pot accepta firea visătoare și caracterul indecis al acestora.

Balanțelor le place libertatea în orice fac, astfel că nu cor fi decât foarte rar compatibile cu persoanele născute sub semnul Racului sau Capricornului, care sunt foarte stricte în tot ce fac. Cu nativii din Berbec, cei născuți în zodia Balanței nu se înțeleg sub nicio formă, pentu că aceștia din urmă preferă stabilitatea și nu pot accepta dorința de independență și libertate a nativilor din Balanță.

Săgetătorii, incompatibili cu Gemenii și Pești

Despre cei născuți în zodia Săgetătorului se spune că nu sunt compatibili cu nativii din Gemeni și Pești. Sunt impulsivi, lucru care nu este deloc pe placul nativilor din Pești și Gemeni, care caută sensibilitate și blândețe într-o relație.

Scorpionii pot fi compatibili 50% cu Leii și Vărsătorii doar dacă învață să lase de la ei și să fie mai puțin categorici în deciziile lor. Cu nativii din zodia Taurului, Scorpionii sunt total incompatibili din cauza încăpățânării care îi caracterizează pe ambii.

Nativii din zodia Capricornului iau decizii după ce le gândesc foarte bine, astfel că din acest punct de vedere nu sunt pe aceeași lungime de undă cu cei născuți sub semnul Berbecului și al Balanței, care acționează fără să stea prea mult pe gânduri și vor să obțină rezultate imediat. Nici cu nativii din zodia Rac, persoanele născute sub semnul Capricornului nu se vor înțelege, pentru că Racii nu știu să-și exprime sentimentele așa cu le place Capricornilor.

Vărsătorii nu se înțeleg cu Taurii și Leii

Cei născuți în zodia Vărsătorului sunt incompatibili cu cei născuți în zodia Taurului, din cauza modului rigid și dur de a gândi al acestora din urmă. De asemenea, sunt incompatibili și cu nativii din Leu, din cauza că ambii vor să fie în prim plan, situație care va duce la conflicte greu de gestionat.

Nativii din zodia Pești nu sunt compatibili cu cei din zodia gemeni. Peștii au nevoie ca cei din jur să-și arate sentimentele, lucru pe care Gemenii nu îl fac, fiind persoane mai reci și mai calculate.

Peștii sunt total incompatibili cu Fecioarele. Firea visătoare a peștilor este în total dezacord cu firea pragmatică a nativilor din zodia Fecioarei.

citește și...