Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America! Anca i-a cedat partea sa de avere impresarei

09.12.2019, 18:02
Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America! Anca i-a cedat partea sa de avere impresarei
Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America!

Sora Anamariei Prodan, Anca, este stabilită de mai bine de 10 ani în America. Cele două surori se văd extrem de rar, dar au o relație excelentă.

Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America!

Sora mai mică a impresarei și-a întemeiat o familie peste Ocean și câștigă bani frumoși. Anca are o afacere prosperă în domeniul imobiliar şi are o fiică de vârsta lui Laurenţiu Jr., cu Anthony Savelio, fost luptător de jiu-jitsu.

De fiecare dată când este întrebată, Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale, Anca.

‘Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică’, mărturisea impresara.

Anca și Anamaria Prodan au trecut prin clipe grele la începutul anului 2018. Mama lor, Ionela Prodan a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator.

Atunci, sora impresarei a decis să îi cedeze acesteia partea ei de avere.

‘Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri’, declara în 2018 o sursă din anturajul impresarei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️#sisters #unconditionallove❤️ @ancasavelio @homesbyanca

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

citește și...