Cu ce se ocupă acum Marius Crăciun, câștigătorul de la ‘Ferma’! Cum a cheltuit cei 50.000 de euro de la Pro Tv

29.01.2020, 14:48
Cu ce se ocupă acum Marius Crăciun, câștigătorul de la 'Ferma'! Cum a cheltuit cei 50.000 de euro de la Pro Tv
Cu ce se ocupă acum Marius Crăciun, câștigătorul de la 'Ferma'!

În 2019, Marius Crăciun reușea să câștige premiul de 50.000 de euro la reality-show-ul ‘Ferma – Un nou început’. Sportivul în vârstă de 24 de ani a participat la competiția de la Pro Tv, alături de alți 17 concurenți.

Dintre toate vedetele care au luptat din răsputeri să reziste în competiție, Marius Crăciun, originar din Pitești, a fost cel care a reușit să pună mâna pe marele premiu.

A trecut aproape un an de când s-a terminat show-ul, iar marele câștigător de la ‘Ferma – Un nou început’ a dezvăluit ce a făcut cu suma de 50.000 de euro. Lui Marius Crăciun nu i s-a urcat faima la cap și și-a ajutat familia cu banii încasați.

Într-un interviu pentru Click!, acesta a mărturisit că și-a cumpărat un apartament în Pitești, dar și că a revenit la vechiul job. Înainte de a participa la show-ul de la Pro Tv, Marius Crăciun lucra pe un salariu modest.

‘Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii’, a povestit Marius Crăciun pentru Click!.

Deși alți tineri preferă să locuiască separat de părinții lor, Marius Crăciun a preferat să îi aibă alături pe cei care i-au dat viață. Maria și Iulian Crăciun locuiesc cu fiul lor.

‘Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat’, a mai precizat câștigătorul de la ‘Ferma’.

citește și...