Cu ce se ocupă acum Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță

21.10.2019, 11:50
Cu ce se ocupă acum Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță
Cu ce se ocupă acum Beyonce de România

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută ca Beyonce de România, a decis să își câștige singură banii necesari pentru a-și crește fiica pe care o are alături de Nicolae Guță, așa că s-a pus pe treabă. 

Fosta cântăreață de manele l-a acuzat la începutul acestui an pe Nicolae Guță că „își lasă copilul să moară de foame” și că nu a văzut-o pe fetiță mai bine de un an și trei luni. Mai mult decât atât, solistul i-ar fi dat micuței o pensie alimentară de doar 270 de lei.

Cu ce se ocupă acum Beyonce de România

Pentru a nu mai fi „la mâna” lui Guță, Beyonce a decis să înceapă o afacere, care să îi permită să fie independentă și să îi asigure fiicei sale tot ce are nevoie. Astfel, tânăra a dechis un salon de înfrumusețare, chiar la ea acasă, scrie Spynews. Clientele pot merge acolo pentru a își pune unghii sau gene false, iar programările se țin lanț, semn că fosta solistă a fost inspirată când a început acest business. 

În această vară, Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Soția lui, Cristina, a născut un băiețel perfect sănătos, căruia cei doi i-au dat numele Eden Nicolae.

 

citește și...