VIDEO / Cu ce s-a ocupat Johny Romano înainte să devină cântăreț. ”Wow, câte meserii am avut”

01.11.2022, 15:36
VIDEO / Cu ce s-a ocupat Johny Romano înainte să devină cântăreț. ”Wow, câte meserii am avut”
Cu ce s-a ocupat Johny Romano înainte să devină cântăreț.

Johny Romano, pe numele său real Dragomir Dan, este un cântăreț în vogă în prezent. Acesta a povestit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cântăreț. ”Wow, câte meserii am avut”, a declarat acesta. Johnny Roman a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Johny Romano are 24 de ani și este născut în data de 14 noiembrie. În prezent, este un artist în vogă. Artistul a dat lovitura cu piesa ”Na Janau”, în colaborare cu Connect- R. În prezent, Johny Romano este implicat în proiectul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde face echipă cu celebera actriță Rona Hartner.

Johny Romano a povestit, în cadrul unui interviu pentru catine.ro, ce ocupații a avut înainte de a deveni cântăreț. De asemenea, acesta a dezvăluit și cum și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Cu ce s-a ocupat Johny Romano înainte să devină cântăreț. ”Am fost ospătar, ajutor de bucătar, am lucrat în IT, am lucrat 3 ani și în străinătate”

”Wow, câte meserii am avut. Am 9 ani de muncă. Am început de la 15 ani. Lucram la un fast food la Unirii la metrou, la cartofi. Eram „căpitan” la 15 ani. Mergeam și la liceu. Eram cel mai bun. Am fost ospătar, ajutor de bucătar, am lucrat în IT, am lucrat 3 ani și în străinătate”, a dezvăluit Johny Romano.

Întrebat cu ce i-at plăcea să se ocupe dacă nu ar face muzică, Johny Romano a răspuns: ”Dacă nu ar fi muzica, aș fi ceva negustor. Aș lucra în vânzarea produselor, dar cu tot pachetul. Vânzările îmi plac foarte mult”.

Despre cum a cheltuit primii bani pe care i-a câltigat, cântărețul a spus: ”Am luat 10 perechi de încălțăminte. Am luat salariul și cred că am dat 8-900 de lei din salariu și eu aveam undeva la 1500 de lei. Am venit cu un sac de încălțăminte și am dat la toată lumea”.

citește și...