Cu ce probleme se confruntă Horia Moculescu. ”A avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”

30.12.2021, 11:56
Cu ce probleme se confruntă Horia Moculescu. ”A avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”
Cu ce probleme se confruntă Horia Moculescu. ”A avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”

Binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, în vârstă de 84 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Fiica sa, Nidia, s-a speriat foarte tare. ”A avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”, au dezvăluit surse din apropierea renumitului artist.

Celebrul compozitor Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate la sfârșit de an.

Despre starea de sănătate a acestuia au oferit detalii prieteni apropiați ai artistului.

Cu ce probleme se confruntă Horia Moculescu. ”Este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas”

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au explicat surse din apropierea lu Horia Moculescu pentru playtech.ro.

„Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, spunea, în trecut, celebrul compozitor.

Nidia Moculescu, despre relația cu tatăl ei, Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Nidia Moculescu este fiica cunoscutului compozitor Horia Moculescu din mariajul cu Mariana Moculescu.

Nidia a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru impact.ro, care este relația pe care o are cu tatăl său. ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu pentru sursa citată.

Nidia Moculescu a mărturisit și care este melodia sa preferată dintre  piesele compuse de-a lungul anilor de tatăl său, Horia Moculescu. ”Dintre piesele compuse de tatăl meu mie nu îmi place ”Salcia”. Mie îmi place ”Prima iubire și ultima!” Și cu asta am zis tot! El mi-a compus mai multe piese, momentan lucrăm la una nouă”, a spus ea.

citește și...