Cu ce probleme se confruntă Denisa Tănase de la Bambi. ‘Sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om’

11.03.2021, 13:55
Cu ce probleme se confruntă Denisa Tănase de la Bambi. 'Sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om'

Denisa Tănase de la Bambi este as în afaceri, însă cu sănătatea nu stă prea bine! De mai bine de doi ani, solista a dat din coate, s-a documentat și a investit de mii de euro în afacerea sa cu parfumurile. Așa a reușit să pună pe picioare afacerea cu parfumul ei, My Geisha. 

Însă orice succes vine la pachet și cu unele compromisuri! Artista a dezvăluit cu ce problemă se confruntă din cauza lipsei mari de timp. Denisa Tănase a recunoscut că a făcut sacrificii mari pentru a ajunge unde este astăzi.

Denisa Tănase are probleme de sănătate

”Ochii sunt machiați de aseară pentru că am ajuns acasă la 4 dimineață. În general chiar nu fac asta, dar nu am mai avut energie să mă demachiez, am fost direct somn. Și de dimineață nu am avut tip să mă machiez iar. E contrastul ăsta cum se vede de afară și cum e in interior.

Sunt convinsă că de foarte multe ori vă gândiți cât de mișto e viața ei, ce mult se plimbă, e toată ziua într-o plimbrae, într-o poveste, dar în realitate sunt multe momente în care-mi bat joc de mine ca om. Știu că sună dur, dar asta se întâmplă. Eu ca și corp sau ca și suflet sunt pe locul doi sau trei, depinde cum pică”, a spus Denisa Tănase pe pagina sa de Instagram.

Cum a început afacerea cu parfumurile

”Nu am început cu bani mulţi, însă investiţia mea cred că trebuie calculată încă de acum 20 de ani. Faptul că sunt o persoană cunoscută m-a ajutat să dezvolt şi să construiesc un brand. Apoi sigur că au fost şi câteva idei isteţe, inspirate, produse bune care au făcut ca oamenii să şi le dorească din ce în ce mai mult şi să revină, multă muncă, puţine ore de somn şi suport din partea furnizorilor şi producătorilor. Am vândut peste 50.000 de sticluţe de parfum, care mi se aduc din Dubai. Am 43 de angajaţi în Bucureşti, în ţară am franciză, dar şi ei sunt angajaţii noştri”, a dezvăluit Denisa Tănase pentru Click!

citește și...