Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Anca Dinicu: „Mă operez a patra oară”

02.12.2022, 10:55
Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Anca Dinicu: „Mă operez a patra oară”
Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Anca Dinicu: „Mă operez a patra oară”

Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu prin ce clipe grele trece. Anca Dinicu, în vârstă de 32 de ani, urmează să se opereze a patra oară la piciorul drept. Ce probleme de sănătate are celebra actriță? 

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi și mai tot timpul este într-o bună dispoziție continuă. Din nefericire, vedeta se confruntă cu anumite probleme medicale care o vor ține departe de scenă.

În preajma sărbătorilor de iarnă, ea va avea de trecut un hop, pentru că va suferi o intervenție chirurgicală la piciorul drept. Anca Dinicu a explicat că a tot amânat operația de multe ori.

Anca Dinicu, nevoit să se opereze iar la piciorul drept

„Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată. Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă. Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare. Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta”, a conchis artista, pentru Click!

„Până mă operez mă vedeţi în şapte spectacole, la Teatrul de comedie şi la teatrul din Râmnicu Vâlcea. După care, în funcţie de cum decurge recuperarea, o să vedem, pentru că eu în două-trei luni o să-mi revin complet. Dar nu vă las să vă fie prea mult dor de mine, pentru că mai am ceva nou, un film, «Love Sorry», în regia lui Iura Luncaşu, care e şi pe Netflix acum”, a mai spus Anca.

citește și...