Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat soțul Oanei Zăvoranu. S-a operat în urmă cu trei luni și nimeni nu a știut

25.06.2020, 13:45
Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat soțul Oanei Zăvoranu. S-a operat în urmă cu trei luni și nimeni nu a știut

Soțul Oanei Zăvoranu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Alex Ashraf a fost operat, în urmă cu trei luni.

Alex Ashraf a avut probleme la spate din cauza sportului. parftenerul de viață al Oanei Zăvoranu a ajuns la spital în urmă cu trei luni și a fost operat de hernie de disc. Abia acum a vorbit Alex Ashraf despre problemele lui de sănătate.

”M-am dus la sală și am tras de fiare, fără să mă încălzesc, și mi-am rupt spatele. Din cauza asta m-am operat de hernie de disc în urmă cu trei luni. Acum sunt bine”, a declarat Alex Ashraf la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Se află la a doua căsătorie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf de mai mulți ani. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

Și-a supus soțul la numeroase teste

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe actualul său partener de viață la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă.

Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.