Cu ce problemă se confruntă Ștefania, iubita lui Speak. ”Efectiv am leșinat când am ajuns acasă”

14.07.2020, 16:00
Cu ce problemă se confruntă Ștefania, iubita lui Speak. ”Efectiv am leșinat când am ajuns acasă”
Cu ce problemă se confruntă Ștefania, iuybita lui Speak. ”Efectiv am leșinat când am ajuns acasă”

Ștefania, iubita lui Speak, le-a dezvăluit prietenilor virtuali cu ce problemă de sănătate se confruntă.

Pe IntaStory. Ștgefania a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Iubita lui Speak are dureri groaznice de spate, iar după o zi obositoare a clacat și s-a simțit efectiv epuizată și lipsită de vlagă.

”Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, le-a împărtășit Ștefania celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, potrivit a1.ro.

Speak și Ștefania se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. unde au ajuns până în finala pe care au pierdut-o în fața echipei formate din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Știe exact unde vrea să fie nunta

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul viitor. Vedeta știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania.

citește și...