Cu ce problemă s-a confruntat Lora. ”Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”

25.04.2022, 16:11
Cu ce problemă s-a confruntat Lora. ”Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”
Cu ce problemă s-a confruntat Lora. ”Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a dezvăluit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat. Artista, în vârstă de 39 de ani, a explicat că nu obișnuiește să țină diete și că de curând a descoperit că este alergică la gluten. ”Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”, a detaliat cântăreața.

Lora a declareat, pentru click.ro, că nu obișnuiește să țină diete.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că, de curând, a aflat că are intoleranță la gluten.

Cu ce problemă s-a confruntat Lora. ”De când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu”

”Nu (n.r. nu ține diete) Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”, a declarat Lora pentru sursa citată anterior.


”Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a adăugat vedeta.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

citește și...