Cu ce problemă medicală s-a confruntat Irina Rimes! Solista a povestit prin ce traumă a trecut

03.01.2020, 12:30
Cu ce problemă medicală s-a confruntat Irina Rimes! Solista a povestit prin ce traumă a trecut
Cu ce problemă medicală s-a confruntat Irina Rimes! Cu ce problemă medicală s-a confruntat Irina Rimes! 

Final de an dureros pentru Irina Rimes! Solista din Republica Moldova a ajuns în stare gravă la spital, cu o hemorgie internă şi a fost operată de urgenţă.

Cu ce problemă medicală s-a confruntat Irina Rimes!

Din fericire, solista a trecut cu brio peste intervenția chirurgicală, deși a avut de îndurat chinuri groaznice. Solista a mărturisit că problemele sale au fost de natură ginecologică, sângerarea având loc în jurul ovarelor.

Irina Rimes a fost externată pe 2 ianuarie din spital și a publicat pe Instagram un mesaj dureros. Așa cum reiese din postarea ei, solista a trecut în 2020 cu dureri mari.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. 

„Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăţ din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăţ ceva. Puteam să învăţ din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți”, a scris Irina pe rețelele de socializare.

citește și...