Cu ce fost concurent a fost comparat George de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate o să fiu catalogat prost”

20.08.2020, 08:59
Cu ce fost concurent a fost comparat George de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate o să fiu catalogat prost”
Cu ce fost concurent a fost comparat George de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate o să fiu catalogat prost”

George, unul dintre concurenții din sezonul trei al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a fost comparat cu un fost competitor la emisiunea respecrtivă.

George a reușit să câștige deja simpatia publicului, având o mulțime de susținători. Aceștia i-au studiat cu mare atenție fiecare gest și au ajuns la concluzia că George are o mulțime de trăsături comune cu un fost concurent de la ”Puterea Dragostei”.

Astfel, George a fost comparat cu Livian, concurentul care a reușit să câștige marele premiu în sezonul doi al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

George s-a declarat încântat de comparația cu Livian.

“Poate o să fiu catalogat prost că susțin acest compliment. Dar țin să spun că sunt încântat că sunt asemănat cu Livian, chiar dacă se referă și la haine”, a scris George pe Instagram, potrivit kanald.ro.


Cine este George de la ”Puterea Dragostei”

George Ilinca Constantin are 25 de ani și este din București. Este fotbalist, dar din cauza unui accident a fost nevoit să stea departe de teren.

”Scopul meu în această emisiune este de a găsi o persoană cu care să pot să constuiesc ceva, o persoană la fel de veselă, iubitoare și inteligentă la fel ca mine. Sunt bărbatul acela frumos care va cuceri cea mai frumoasă femeie din casă. Dacă nu mă credeți, urmăriți-mă cu atenție”, spunea George înainte să intre în casa ”Puterea Dragostei”.

Când poate fi urmărită emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și in weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...