Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita Theo Rose. ”Îl iubesc de mică”

11.04.2021, 11:42
Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita Theo Rose. ”Îl iubesc de mică”
Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita Theo Rose. ”Îl iubesc de mică”

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit cu ce bărbat celebru din showbiz-ul românesc s-ar căsători.

Theo Rose a acceptat provocarea lui Cătălin Măruța de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc?” Una dintre întrebările care i-au fost puse lui Theo Rose la emisiunea de la Pro TV a fost: “Spune numele unui bărbat din showbizul românesc cu care te-ai mărita și mâine dacă te-ar cere de nevastă și dacă nu ai avea iubit?”.

Theo Rose a răspuns fără să stea pe gânduri: “Răzvan Fodor. Îl iubesc de mică. Bărbat frumos, deștept, mișto. Îmi place mie mult de el”.

Răzvan Fodor formează o familie alături de Irina

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Prezentatorul show-ului ”Burlacul” și partenera lui de viață formează o familie extraordinar de frumoasă.

Răzvan Fodor a afirmat, într-un interviu recent, că discuțiile dintre el și soția sa, Irina, pornesc de la nimicuri.

”Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi. Prin urmare, totul se întâmplă la noi acasă sau prin casele lor, noi nu ieșim în cluburi, în restaurante, eu gătesc și mă mândresc chiar că o fac mai bine decât aș putea să mănânc în multe restaurante din București”, a spus acesta.

citește și...