CTP s-a dezlănțuit la adresa lui Orlando Şchiopu, șeful ISU! ‘Individul ăsta a minţit în direct’

25.10.2019, 16:47
CTP s-a dezlănțuit la adresa lui Orlando Şchiopu, șeful ISU! 'Individul ăsta a minţit în direct'
Filmările secrete din clubul Colectiv au reaprins spiritele, la patru de la tragedie

Filmările secrete din clubul Colectiv au reaprins spiritele, la patru de la tragedie. Colonelul Orlando Şchiopu, cel care în noaptea tragediei din Colectiv, a coordonat intervenția de salvare, a fost filmat în timp ce înjură morții din clubul groazei.

CTP s-a dezlănțuit la adresa lui Orlando Şchiopu, șeful ISU!

Bărbatul le-a spus celor pe care îi avea în subordine să lase persoanele decedate în Colectiv și să se concentreze pe cei care mai puteau fi salvați: ‘Lasă-i în p**a mea!’

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție șocantă la adresa lui Orlando Şchiopu, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu

‘Mint ca nişte porci. De pildă, individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât ”Lasă-i!””. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…’, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem şi noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus ”Lasă-i în p**a mea!”, asta a spus. Şi acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât ”Lasă-i!””. Deci are această neruşinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân’ la gură. De azi de când am văzut filmul şi până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiţi? N-am auzit ce a zis acolo?’, a mai adăugat jurnalistul.

 

citește și...