Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de dragoste controversată! De ce au divorțat

13.01.2020, 11:43
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de dragoste controversată! De ce au divorțat
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de dragoste controversată

Cristina Țopescu a decedat la vârsta de 59 de ani! Trupul neînsuflețit a fost descoperit abia duminică seară, 12 ianuarie 2020. Vecinii susțin că vedeta tv nu a mai fost văzută din data de 19 decembrie.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de dragoste controversată! De ce au divorțat

Cristina Țopescu a murit singură, alături fiindu-i doar animalele de care avea grijă. În trecut, jurnalista a avut o relație tumultuoasă de dragoste cu Ștefan Bănică Jr. Într-un interviu, Cristina Țopescu vorbea despre episoadele de violență din relația lor.

Cei doi s-au iubit la începutul anilor ’90 și au decis să se căsătorească! Divorțul a avut loc în 1993. Cristina Țopescu și artistul au preferat să păstreze pentru ei motivele care au dus la despărțire.

‘Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă’, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv mărturisea că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.

‘Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special’, a povestit Cristina Ţopescu la «Draga mea Prietenă»

citește și...