Cristina Spătar a primit inelul de la iubit. Artista a făcut primele declarații: ‘Am spus DA’

04.07.2019, 13:56

Cristina Spătar a reușit, într-un final, să treacă peste divorțul de fostul soț, iar acum este fericită în brațele altui bărbat. Solista refuză să dezvăluie momentan identitatea noului său partener, ea declarând doar că îi este alături încă de la divorțul de tatăl copiilor săi, mai exact din 2016.

Cristina Spătar a primit inelul de la iubit

Noul partener îi arată că o iubește și o răsfață numai cu cadouri scumpe. De ziua sa de naștere, Cristina Spătar a primit în dar o bijuterie superbă, pe care o etalează cu mare mândrie pe degetul inelar. Cert este că relația lor devine din ce în ce mai serioară și nu este exclus ca solista să se pregătească a doua oară de măritiș.

‘Da, l-am primit de la el (n.r.iubit)! Am spus DA, mulțumesc frumos! Doar a fost ziua mea. Nu e de logodnă ca să mai primesc unul. Mai așteptăm unul și mai mare! Urmează și să ne mutăm. Cei mici sunt foarte bine, i-am lăsat în vacanță. Albert mai are puțin și face 10 ani’, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

Artista a fost nevoită să plece din casa fostului său soț

Anul trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să plece din vila soțului său, acolo unde locuia cu copiii săi. Bărbatul a luat decizia de a o alunga pe artistă din casă, pentru a se muta cu noua iubită.

Cristina Spătar și-a luat copiii și s-a mutat cu chirie într-un apartament din București. Acum, solista se pregătește să se mute la casă. Pentru ca visul ei să se împlinească, ea a fost nevoită să facă un împrumut la bancă.

Și cu afacerea îi merge bine, ținând cont că iubitul o susține moral și financiar. ‘Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă.

El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.’, declara Cristina Spătar la Teo Show, în urmă cu câteva săptămâni.

Noul bărbat din viața Cristinei Spătar nu are copii, dar se înțelege foarte bine cu micuții solistei: ‘El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită’, a mai mărturisit artista.

Coincidență sau nu, în urmă cu câteva zile, fostul soț al Cristinei Spătar s-a logodit cu noua lui iubită, Larisa Tănăsoiu, supranumită ‘Regina Instagramului’. Mai mult de atât, se speculează că tânăra de 29 de ani ar fi însărcinată. Cei doi se afișau împreună din perioada când bărbatul era încă însurat cu Cristina Spătar.

citește și...