Cristina Șișcanu, mândră de noua siluetă! Cum arată acum fosta prezentatoare TV

15.07.2019, 12:28
Cristina Șișcanu, mândră de noua siluetă! Cum arată acum fosta prezentatoare TV
Cristina a devenit mamă în 2017

Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator Mădălin Ionescu, a atras toate privirile la petrecerea burlăcițelor organizată de Adelina Pestrițu weekendul trecut.

Fosta prezentatoare TV a devenit mamă acum doi ani, iar cu ajutorul unei diete și cu multă ambiție a reușit să revină la o siluetă de invidiat.

Relaxată și mândră de noul său aspect fizic, soția lui Mădălin Ionescu s-a distrat de minune în weekend la petrecerea burlăcițelor. Alături de viitoarea mireasă Adelina Pestrițu și de cele mai bune prietene ale sale, Cristina a fost toată un zâmbet.

Iarna trecută, Cristina a dezvăluit, pentru VIVA!, cum a slăbit 15 kg cu ajutorul unei diete speciale, dar și a sportului.

„Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ținut următoarea dietă: dimineața am de ales între trei tipuri de mic-dejun: mănânc 35 de grade de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie și două felii de pâine cu roșii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, pește, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă, care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august țin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, spunea Șișcanu.

citește și...