Cristina Șișcanu: ”Mă irită subiectele acestea despre mâncare”

25.02.2020, 14:28
Cristina Șișcanu: ”Mă irită subiectele acestea despre mâncare”
Cristina Șișcanu: ”Mă irită subiectele acestea despre mâncare”

Jurnalista Cristina Șișcanu a făcut schimbări în ceea ce privește alimentația după ce a revenit acasă în urma participării la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram, Cristina Șișcanu a afirmat că a renunțat să mai gătească, mărturisind că o enervează subiectele legate de mâncare.

Partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a mai spus că, în ciuda acestui lucru, atât mama sa, cât și socra sa vin mereu cu provizii la ea.

“Mă irită subiectele acestea despre mâncare. Noi fiind o familie mare, trebuie să știm meniul din casă, cine, ce mănâncă. Și mamele noastre sunt tot timpul cu mâncărurile. Și mama lui Mădălin când vine aduce prăjituri, mâncare, iar eu fug de mâncare.

Pentru că mi-am dat seama și la Survivor că nu avem nevoie de așa multă mâncare. Corpul nostru rezistă foarte bine și cu puțină mâncare, din acest motiv nici nu mai gătesc cum o făceam înainte”, a precizat Cristina Șișcanu, citată de wowbiz.ro.

Jurnalista Cristina Șișcanu este căsătorită cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță care se numește Petra.

citește și...