Cristina Șișcanu a impresionat pe toată lumea! ”Spune totul despre tine”

22.02.2020, 16:19
Cristina Șișcanu a impresionat pe toată lumea! ”Spune totul despre tine”
Cristina Șișcanu a impresionat pe toată lumea! ”Spune totul despre tine”

Jurnalista Cristina Șișcanu a impresionat pe toată lumea cu ipostaza în care s-a fotografiat alături de fiul său vitreg.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje diferite. Este vorba despre două fete și un băiat. Acesta din urmă, pe nume Filip, are probleme de sănătate încă de pe vremea când era foarte mic, din cauza unui vaccin. Actuala soție a lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, are o relație extrem de apropiată cu Filip. De altfel, pe Facebook, jurnalista a publicat o fotografie în care apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de fiul ei vitreg, Filip, și de fetița pe care o are cu Mădălin Ionescu, Petra.

Imaginea a fost extrem de apreciată de internauți.


”Se vede că îți iubești copiii nespus!”, ”Această poză spune totul despre tine și sufletul tău minunat”, ”O mamă minunată”, ”Ești un exemplu pentru multe mame!”, ”Ești de apreciat. Iubirea cere sacrificii, tu ai dat dovadă de acestea de-a lungul timpului”, ”Deși e mama vitregă a băiatului lui Mădălin o consider nu mamă, ci de o mie de ori mi mamă decât toate mamele de pe pământ”, sunt mesajele primite de Cristina Șișcanu.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

citește și...