Cristina Rus, însărcinată pentru a treia oară. Când va naște

21.10.2019, 15:25
Cristina Rus, însărcinată pentru a treia oară. Când va naște
Cristina Rus, însărcinată pentru a treia oară

Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară, la doi ani de când declara că își dorește foarte mult încă un copil. Vedeta s-a retras din viața publică acum multă vreme, pentru a se ocupa de familie. 

Cristina Rus, însărcinată pentru a treia oară

Artista a confirmat recent cea de-a treia sarcină pentru VIVA! și a dezvăluit ce sex va avea copilul: „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”. 

Cristina mărturisirea, acum doi ani, că își dorește foarte mult încă un copil, o fetiță. Blonda și Dragoș Bîlteanu s-au căsătorit în mai 2009 și au împreună doi copii, Dragoș și Cristina Maria, în vârstă de nouă și cinci ani.

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. (Da, mami, o fetiţă, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară)  Dacă dă Dumnezeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup de educația copiilor”, a povestit Rus în 2017. 

citește și...