Cristina Mihaela Dorobanțu este din nou singură! Prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’ s-a despărțit de iubit

02.02.2021, 11:16
Cristina Mihaela Dorobanțu este din nou singură! Prezentatoarea de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de iubit
Cristina Mihaela Dorobanțu este din nou singură! Prezentatoarea de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu a rămas din nou fără iubit! Prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit că este iar singură, după ce s-a despărțit de Mihai.

Deși pe plan profesional îi merge de minune, nu se poate spune același lucru și pe plan amoros. În vara anului trecut, Cristina Mihaela Dorobanțu se împăcase cu fostul logodnic, Mihai.

Înainte de a se împăca cu Mihai, vedeta de la Kanal D s-a iubit cu o scurtă perioadă de timp cu Paul George Lung, un milionar din Cluj.

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu nu a dezvăluit motivele pentru care a pus punct relației cu Paul George Lung, dar a preferat să se întoarcă în brațele fostului logodnic. Recent, Cristina Mihaela Dorobanțu a mărturisit că este o femeie singură.

‘De fiecare dată mi-am dorit să protejez, să nu rănesc, și da, uneori am făcut asta în viața mea, din acest motiv. (n.r. să mintă) Am avut noroc și nu m-a rănit nimeni niciodată. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute și îi spuneam că persoanele care au făcut parte din viața mea, au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă.

Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine. Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta’, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Ciao.ro.

citește și...