Cristina Joia a făcut noi mărturisiri șocante despre femeia care a agresat-o într-un magazin: „Am aşteptat să-şi ceară scuze”

14.09.2022, 17:11
Cristina Joia a făcut noi mărturisiri șocante despre femeia care a agresat-o într-un magazin: „Am aşteptat să-şi ceară scuze”
Cristina Joia a făcut noi mărturisiri șocante despre femeia care a agresat-o într-un magazin: „Am aşteptat să-şi ceară scuze”

La finalul lui 2021, Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la Cheie”, a trecut prin clipe groaznice, după ce a lovit-o cu sălbăticie de o femeie, într-un magazin din București. În urma agresiunii, vedeta de la PRO TV s-a ales cu nasul spart și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

Cristina Joia, cunoscută drept arhitecta de la „Visuri la Cheie”, a fost aproape desfigurată în decembrie 2021, după ce o femeie a lovit-o peste față, într-un supermarket. La vremea respectivă, ea a fost internată de urgență la spital, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt: piramidă nazală fracturată.

Cristina Joia, desfigurată la finalul lui 2021

Între timp, femeia violentă a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare. Din nefericire, aceasta nu va ajunge după gratii, pentru că magistrații au decis să-i fie suspendată pedeapsa. În schimb, agresoarea trebuie să-i plătească daune morale Cristinei Joia în valoare de 10.000 de euro, dar și 8.000 de lei despăgubiri materiale.

Recent, Cristina Joia a oferit noi detalii despre femeia care a lovit-o în urmă cu aproape un an. Deși aștepta ca agresoarea să-și ceară scuze, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi.

foto: instagram

Nu a scăpat de intervențiile chirurgicale

Din păcate, vedeta de la PRO TV va mai avea nevoie de operații pe viitor, pentru a-și ascunde cicatricile de pe nas.

„Iertarea nu este pentru cei ce ne-au rănit, ci pentru noi! Prin iertare ne eliberăm. Eu nu o pot schimba pe ea, dar pot încerca să înţeleg de ce mi s-a întâmplat mie asta, care e lecţia mea şi modul în care depăşeşti anumite situaţii de cumpănă te definesc ca om, astfel încât eu mi-am găsit liniştea.

Eu nu îmi doream răzbunare, suferinţa mea nu era anulată dacă se adăuga şi a ei. Eu am făcut ce a ţinut de mine – deşi am fost sfătuită să nu depun plângere, am mers până la capăt, dar nu sunt eu în măsură să judec ce a hotărât Justiţia. Am nevoie să cred în binele din fiecare om, aşa că am aşteptat un an şi jumătate să-şi ceară scuze. Nu a făcut-o…

Suntem răniţi atunci când avem aşteptări, aşa că mult mai înţelept este să las trecutul acolo unde e, adică în urmă. Acum sunt bine şi asta datorită domnului doctor Dragoş Zamfirescu, care mi-a reconstruit nasul, dar o să mai am câteva intervenţii cu laser, să mai atenuez cicatricea”, a spus Cristina Joia pentru Click!

citește și...