Cristina Ich, la un pas să ia bătaie! Ce i-a făcut Alex Pițurcă în aeroport

18.01.2020, 11:17
Cristina Ich, la un pas să ia bătaie! Ce i-a făcut Alex Pițurcă în aeroport
Cristina Ich, la un pas să ia bătaie!

Cristina Ich a răbufnit după ce a trecut prin momente grele în Mexic, acolo unde și-a petrecut sărbătorile. Modelul a dezvăluit ce i-a făcut Alex Pițurcă în aeroport. 

După o vacanță fabuloasă în Mexic, Cristina Ich a revenit în România, însă nu relaxată, ci extrem de nervoasă. 

Cristina Ich, la un pas să ia bătaie!

Bruneta s-a confesat în mediul online și a povestit ce i s-a întâmplat acolo și cum era să ia bătaie, după ce iubitul ei a lăsat-o singură în aeroport.

„Zi mai proastă ca asta nu cred că am avut de foarte multă vreme. Mi-am pierdut bagajul, a rămas la Cancun. După ce am pierdut bagajul, m-am certat cu unii la aeroport, era să-mi iau bătaie.

Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Ştiţi că sunt impulsivă şi nu pot să mă abţin şiam spus: Proastă eşti tu. Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus”, a povestit proaspăta mămică. 

Mai mult decât atât, Ich s-a certat cu Alex Pițurcă, iar bărbatul a decis să plece singur în Austria și să „o abandoneze” în aeroport.

„Nu vreţi să ştiţi prin câte am trecut astăzi. Am nişte nervi. Nu vă puteţi imagina câţi nervi am. Ştiţi că mă supăram de ăştia de pe internet că mă fac aşa şi mă fac aşa. Frate, ce pretenţii să ai de la străini, când ăla care îţi e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea.

Până chemam poliţia… îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu eşti vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci». Eu aşa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă daţi seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce şi doi ruşi…”, a mai spus Cristina.

citește și...