Cristina Ich i-a dat replica Deei Maxer, după ce a artista a atacat-o pe internet

11.10.2019, 17:17
Cristina Ich i-a dat replica Deei Maxer, după ce a artista a atacat-o pe internet
Cristina Ich i-a dat replica Deei Maxer

Cristina Ich și Deea Maxer sunt protagonistele celui mai nou scandal din lumea mondenă. După ce artista i-a scris un mesaj dur iubitei lui Pițurcă Jr., a venit rândul acesteia să riposteze, printr-o replică la fel de tăioasă. 

Atunci când Cristina Ich a dat tuturor vestea că va deveni mamă peste o lună, a dezvăluit și că nu vrea să își folosească bebelușul pentru a promova produse pe internet. 

„Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, spunea Cristina Ich în momentul în care a anunțat sarcina.

Deea Maxer i-a scris un mesaj acid

Cu toate acestea, se pare că Cristina Ich a uitat rapid ce a afirmat și a făcut reclamă unui cărucior pe o rețea socială. 

Deea Maxer nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu dur „Angelinei Jolie de România”.

„Păi, asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ți. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Între timp, Cristina Ich i-a dat replica, tot în mediul online: „Las-o, mamă, pe aia, că nici nu o bag în seamă. Sunt oameni care creează subiecte, băgare în seamă se numeşte”.

 

citește și...