Cristina Ich are probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu iubita lui Alex Pițurcă

09.12.2019, 12:32
Cristina Ich are probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu iubita lui Alex Pițurcă
Cristina Ich are probleme grave de sănătate

Cristina Ich are probleme grave de sănătate. Iubita lui Alex Pițurcă s-a simțit rău imediat după ce a născut și starea sa pare că nu s-a ameliorat, ci dimpotrivă. 

Perioada post-natală i-a agravat starea „Reginei Instagramului” din România. De când a devenit mamă, problemele sale de sănătate s-au acutizat. Imediat după naștere, atunci când era la maternitate, Ich a făcut o criză depresivă care i-a îngrijorat pe medici. 

Cristina Ich are probleme grave de sănătate

Recent, medicii i-au pus un diagnostic grav, cauzat de traume mai vechi, și i-au recomandat tratament de specialitate, scrie Cancan. 

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina la scurt timp după ce a născut. 

 

citește și...