Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva! Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească

18.12.2020, 16:58
Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva! Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească
Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva! Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească

Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva, după 10 ani de relație! Fosta prezentatoare tv și logodnicul ei și-au spus adio în vara acestui an. 

Cristina Cioran este din nou o femeie singură! Vedeta a mărturisit că a pus punct relației cu Traian Văduva și a explicat motivele care au dus la despărțire.

Cei doi păreau că au o relație fericită și toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului. Din nefericire, relația lor s-a dus pe apa sâmbetei. Se pare că bărbatul a fost cel care a părăsit-o pe blondină. Fostul iubit al Cristinei, Traian Văduva, are 41 de ani, este pasionat de motociclete şi a mai fost căsătorit

Cristina Cioran s-a despărțit de logodnic

‘Nu mai suntem împreună de ceva timp, mai exact de la sfârșitul verii, cam așa. Am fost intervată într-un interviu și am spus că nu mai suntem împreună, dar dacă mi se urmăresc paginile de Facebook sau de Instagram, puteți vedea treaba asta, ca dovadă că nu mă ascund absolut deloc. Eram de zece ani împreună. Aia e. Unele relații se termină și cam atât’, a mărturisit Cristina Cioran la Antena Stars.

Vedeta a precizat că relațiile de iubire din ziua de astăzi nici nu se compară cu cele din trecut. Cristina Cioran a mărturisit că nu a suferit după despărțire. Deși locuiau împreună de foarte mult timp, cei doi nu erau soț și soție în acte.

‘Nu știu dacă a fost un motiv special. Pur și simplu, așa se întâmplă după mai mulți ani. Din păcate, relațiile nu mai există ca pe vremuri. Ne-am refăcut viețile personale. Sunt foarte fericită. Nu a fost o suferință după despărțire’, a mai spus vedeta.

Cristina Cioran a fost surprinsă în 2019 de către Traian Văduva la ziua de naștere a Vicăi Blochina, atunci când i-a oferit un superb inel de logodnă.

Cristina Cioran a avut coronavirus

În luna septembrie, vedeta a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a vut o formă ușoară a bolii.

‘Mă tem de acest virus în condițiile în care am trecut deja prin COVID, am avut virusul, dar cu simptome ușoare, din fericire. Consider ca restricțiile ar fi trebuit să fie mai dure de la început, acum pare totul scăpat de sub control. Mă protejez și mă dezinfectez, cam atât. Nu iau suplimente sau alte chestii. Aș vrea să mă întorc pe sticlă, am și un proiect, dar pandemia a făcut imposibilă realizarea filmărilor, așa că să sperăm să-l facem anul viitor’, declara Cristina Cioran pentru Playtech.ro. 

citește și...