Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după 9 ani de relație. ‘Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate’

01.02.2021, 12:31
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după 9 ani de relație. 'Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate'
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după 9 ani de relație

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio după 9 ani de relație. Cei doi actori au făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. 

Deși mulți se așteptau ca cei doi să se căsătorească, iată că Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că s-au despărțit.

Actorii au precizat că vor rămâne în continuare prieteni, cu toate că au pus punct poveștii de iubire.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

‘Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui iubită.

‘Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a transmis și Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au mai adăugat că au cântărit bine plusurile și minusurile înainte de a încheia relația.

De ce și-au spus adio

‘O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi.

Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre.

Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alții trăiesc într-o viață, doar că, așa cum este în viață, am avut și momente grele pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile fericite și multă iubire.

Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am inițiat discuția. Eu (n.r. – Vlad) nu aș fi avut curaj să inițiez această discuție chiar dacă știam că ajunsesem să nu mai funcționăm’, au mai spus cei doi foști iubiți.

citește și...