Cristian Tudor Popescu îl desființează pe managerul de comunicare al Simonei Halep! Ce spune despre Cosmin Hodor

29.10.2019, 18:26
Cristian Tudor Popescu îl desființează pe managerul de comunicare al Simonei Halep! Ce spune despre Cosmin Hodor
Cristian Tudor Popescu îl desființează pe managerul de comunicare al Simonei Halep

CTP îl desființează pe managerul de comunicare al Simonei Halep. Jurnalistul a vorbit astăzi, într-o emisiune TV, despre Cosmin Hodor și despre mesajul pe care acesta i l-a adresat Biancăi Andreescu. 

Invitat la Digi 24, CTP a abordat mesajul pe care l-a postat managerul de comunicare al Simonei Halep, care era adresat Biancăi Andreescu. 

Jurnalistul a fost foarte tranșant și si-a exprimat părerea în stilul său caracteristic, plin de ironie. 

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe managerul de comunicare al Simonei Halep

„Domnul Hodor este un tânăr pe care îl credeam mai serios, nu înțeleg de ce a deschis gura în momentul de față. Ce spune domnul Hodor e o aberație. Părinții Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-și crească fiica și pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăște singură ce țară vrea să reprezinte”, a spus CTP. 

„Atitudinea domnului Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în țară. Ca să facă ce, aici în țară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep – au făcut lucrurile astea pe niște căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federația lui Cosac și acum a lui Țiriac, cu nenumărate procese, cu toți care se dau în judecată unii pe alții și așa mai departe”, a mai spus Popescu. 

„Ce să facă în România, unde gimnastica feminină românească, care a dominat mapamondul decenii, acum nu e în stare a doua oară să se califice la Olimpiadă? Unde îi cheamă, la ce condiții de voință politică în materie de sport cheamă domnul Hodor sportivi români aflați afară să se întoarcă în România? Este o zicere de-a dreptul politicianistă, aproape aș zice de campanie a domnului Hodor. Dacă tăcea, filosof rămânea”, a încheiat CTP. 

 

citește și...