Cristian Comănici, discuții aprinse cu cele două surori de la ”Puterea Dragostei”

15.08.2020, 10:21
Cristian Comănici, discuții aprinse cu cele două surori de la ”Puterea Dragostei”

E scandal la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, între Cristian Comănici și cele două surori din competiție, Alexandra și Adriana.

Critian Comănici, fratele Biancăi Comănici – care a căștigat prmele două sezoane al competiției ”Puterea Dragostei”, este deranjat de trecutul Alexandrei și Adrianei, cele două surori de la ”Puterea Dragostei”.

„Cristian, una la mână…eu n-am pozat în absolut nimic când am venit aici. Eu nu m-am dat vreo neperfectă, vreo negreșită, vreo cheie de biserică. Când am venit aici am spus clar că am făcut de toate. Dacă tu ești băiat inteligent și te duce capul…te-ai gândit fix la toate. Dacă am zis toate…am făcut de toate. Nu trebuie să dau explicații la ce am făcut eu!”, a spus Alexandra la emisiunea ”Puterea Dragostei”, potrivit stirilekanald.ro.

„Tu te știi cu un anumit trecut…noi n-am venit în emisiune să ne interesăm de trecutul altora”, a adăugat Adriana.


„Dar te deranjează că Paul are 1.70. Paul nu și-a ales fizicul, el l-a primit. Face sală, muncește ca să fie un om cât mai bun în fața ta. Tu ai ales să faci chestiile alea pentru niște bani. Dacă chiar ați făcut de toate, ați făcut pentru bani. Tu te-ai vândut pe nimica toată…”, a comentat Cristian.

„În locul tău aș tăcea din gură. Nu mă provoca să spun anumite chestii pe care nu mi le doresc să le spun. Taci din gură”, a fost replica Alexandrei.

„Stai puțin… am făcut videochat eu?”, a răspuns imediat Cristian Comănici.

Când poate fi urmărită emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și in weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...