Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare!

27.09.2019, 19:10
Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare!
Cristian Cioacă ar putea ieși din închisoare peste doi ani

Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare. Anunțul a fost făcut de avocata Familiei Ghinescu, Crina Radu.

Avocata angajată de familia Elodiei Ghinescu după dispariția acesteia a vorbit, într-o emisiune TV, despre eliberarea lui Cristian Cioacă. 

Femeia a dezvăluit că fostul polițist îndeplinește după gratii diferite sarcini prin care i se reduc zile din pedeapsa de 15 ani pe care a primit-o în 2014. 

„Cioacă muncește la bucătărie”

„Cioacă, așa cum este pedeapsa, ar fi trebuit să execute 3/4, 11 ani și 9 luni. Acolo în penitenciar muncește, nu ceva greu, la bucătărie. Am înțeles că predă cursuri altor detinuți, din toate acestea câștigă zile executate. Din surse, Cioacă peste 2 ani ar trebui sa își depună cerere pentru eliberare condiționată”, a spus avocatul Crina Radu. 

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în 2007, în noaptea de 29 spre 30 august. Dispariția sa a fost anunțată de soțul ei, Cristian Cioacă, abia pe 5 septembrie. Deși trupul avocatei a fost căutat luni în șir, nu a fost găsit niciodată. 

Cioacă a fost condamnat definitiv în 2014, primind o pedeapsă de 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei. 

 

citește și...